Nieuws & events

Haartiest heeft samen met Coert-Kustomtype- een eerste limited edition draw ontworpen, de kleurenprint is hieronder op foto te zien. De bedoeling hiervan is dat wij op regelmatige basis enkele nieuwe nummers(tekeningen) zullen uitbrengen als print voor op een t-shirt en ook te koop zullen aanbieden. Indien interesse, laat zeker niet na om hierover contact op te nemen via het contactformulier op onze site.

Voorlopig nog geen events, maar wel eventjes vermelden dat wij naast ons selecte aanbod aan haar en verzorgingsprodukten, enkele nieuwigheden in stock hebben.

CRISTALLO;  Geconcentreerd extract van edelweiss, drop, paardenkastanje en zwarte bes met anti-inflammatoire en antibacteriele eigenschappen. Ideaal voor een bijzonder gestreste, rode en pijnlijke huid, veroorzaakt door het scheren. Verlicht jeuk.

CARONTE;        Baardserum met cafeine, hyaluronzuur, bisabolol, munt, panthenol en arginine met stimulerende, verjongende en rustgevende eigenschappen. Geeft intensief volume aan de baard.

ERCOLE;            Verkwikkende anti-age shampoo en douchegel. Reinigt alle huid- en haartypes op milde wijze. De combinatie van sinsaasappel en jeneverbes extract geeft energie en vitaliteit aan huid en haar. Aloe Vera werkt hydraterend en verzachtend.

MORFEO;           Ontspannende en rustgevende shampoo en douchegel die alle huidtypes op milde wijze reinigt. Ideaal voor de gevoelige huid. Uitstekend geschikt voor droog, geirriteerd of beschadigd haar en hoofdhuid. De combinatie van granaatappel en korenbloem hebben kalmerende, antioxiderende en rustgevende eigenschappen. Verzacht huiduitslag en roodheid, veroorzaakt door ontharing, scheren en zonnebrand.

NETTUNO;           Hydraterende shampoo en douchegel die alle huidtypes op milde manier reinigt. De hydraterende, voedende en verzachtende eigenschappen van de organische arganolie, Aloe Vera en dadel extracten is ideaal voor droge huid of haar.

 

Ook kunnen wij jullie met plezier onze nieuwe kaart 'High Spirits' meegeven, een samenwerking tussen Tim Vanderhaeghen(Timstasting) en Haartiest.

Geniet alvast van een lekkere rum of whisky, zij het zacht tot turf, of zoet tot kruidig.

 

Tot binnenkort

K-Town Finest