U zal het wellicht al horen waaien hebben dat we vanaf heden niet meer open zijn in Wevelgem, maar voor de volle honderd procent in Kortrijk!

Een stukske terug in de tijd...

Haartiest is gestart in 2011 te Wevelgem. Het concept viel in de smaak en door de volle agenda moesten de klanten regelmatig lang wachten op een nieuwe afspraak. We kregen hulp van nieuwe mensen in ons team.

In 2017 zijn wij gestart in Kortrijk met hetzelfde concept, maar doordat we daar meer ruimte hadden konden we ons concept wat meer uitbreiden en hadden we ook echt wel het gevoel dat de stad jonge ondernemers graag zag landen in K town.

We blijven onze creatieve ideeën alvast verder borrelen in Kortrijk. Sinds deze week zijn wij ook terug inwoners van Kortrijk (Marke) waar onze thuisbasis ligt. Voor mij is het terug thuiskomen want ik ben opgegroeid in Marke. Voor Thomas is het makkelijker om dichter bij het salon in Kortrijk te wonen. Woon-werk zullen er heel wat minder kilometers moeten gereden worden...want zoonlief zit in Kortrijk op school. 

Ondertussen brei ik enthousiast verder aan een nieuw concept van mezelf waar sommigen onder jullie al meer over weten ;-)

Check zeker de openingsuren in Kortrijk want die zijn wat uitgebreider nu Thomas er ook volledig zal bijkomen.

Tijdens de zomervakantie zal het salon in Kortrijk doorlopend open blijven, wel rekening houden dat we minder bemand zijn dus de agenda sneller zal ingevuld zijn.

En verder...probeer het hoofd wat koel te houden deze week mensen!

Groetjes Bea