Haartiest Kortrijk

Wie er voorbij kwam de laatste week zag msschien al wat kleur en beweging in de Jan Persijnstraat 4 in Kortrijk…

We zijn nog volop in voorbereiding en de streefdatum was voor dit weekend met Sinksen….

Om alles mooi afgewerkt te krijgen en niet overstressed te beginnen zullen we echter nog een paar dagen extra tijd nodig hebben, maar geen paniek met Sinksen op zondag houden wij al een kleine degustatie van ons baardmanbiertje bij mooi weer voor de shop.

Voor de mensen die dus dorst krijgen tijdens het rommelmarkten door, kan je dus al een proevertje krijgen tussen 16 uur en 18 uur en even binnengluren naar de voorbereidingswerken.

De werken worden momenteel uitgevoerd door BC Wooddesign…het inkleden zal een mix zijn van oud en nieuw. Ik ben reeds een paar maanden op zoek naar de juiste tafel, stoel, lamp…die vonden we bij Bold, Robust 84, tweedehands, raw materials, Simpel en Puur, etc er moeten nog een paar leveringen binnen komen…maar alles is er bijna om in te kleden joepie!

Er zullen ook handgemaakte keramiek scheerpotjes te koop zijn van keramist-beeldhouwer Birger Luyckx die je zal kunnen bewonderen op onze deco wall en er zal een leuke stripcorner zijn met vertaalde strips van buitenlandse striptekenaars.

Verder zal je nu onze eigen producten kunnen krijgen (Sweetwood beardoil en Golden woodpecker pommade), maar ook nog onze klassiekers van andere merken zoals Leonis Barbam.

Er zal een gratis coffeecorner zijn en voor de liefhebbers natuurlijk ons baardmanbiertje en onze worstjes.

Met nog wifi erbij zal het wachten dus gewoon een plezier zijn!

Op dinsdag en zaterdag zal Thomas aanwezig zijn met Anthony. Die dagen zal er ook zonder afspraak gewerkt worden. De andere dagen is Anthony aanwezig in Kortrijk (openingsuren worden nog gepubliceerd) en kan je vanaf eind volgende week online boeken via de online agenda (locatie Kortrijk kiezen). Maar vanaf 10/06 kan je dus elke zaterdag in Kortrijk binnen springen zonder afspraak!

Voor het volledige programma van Sinksen:

https://www.kortrijk.be/sinksen/agenda/sinksen/zondag%20

Veel Sinksengenot en kom maar al eens proeven!

Het haartiestteam